Stiri de ultima ora TVR INFO

Stiri de ultima ora TVR INFO

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  
Parteneri
Jason Derulo Romania
Cautare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Actualitate 04.05.2010
Mar Mai 04, 2010 9:16 pm Scris de TVRINFO

» Ştiri Sportive TVR INFO
Sam Apr 10, 2010 3:34 pm Scris de TVRINFO

» Actualitati 10.04.2010[Eveniment Exclusiv]
Sam Apr 10, 2010 3:28 pm Scris de TVRINFO

» Ştiri TVR INFO
Sam Apr 10, 2010 3:24 pm Scris de TVRINFO

» Actualitati 09.04.2010
Vin Apr 09, 2010 8:41 pm Scris de STark

» Conducere Forum
Joi Apr 08, 2010 6:22 pm Scris de TVRINFO

» INFO MAPAMOND
Joi Apr 08, 2010 5:42 pm Scris de TVRINFO

» Actualitati 08.04.2010
Joi Apr 08, 2010 3:30 pm Scris de TVRINFO

» Actualitati 08.04.2010
Joi Apr 08, 2010 1:05 pm Scris de TVRINFO

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Forum
Parteneri
Jason Derulo Romania
Ştiri TVR INFO
Joi Apr 08, 2010 4:28 pm Scris de TVRINFO
Ultimele ştiri

21:12 Studiu: Numai 30% dintre bucureşteni se opun eutanasierii câinilor
20:51 Semafoare ale alimentelor, în supermarketuri: Ne vor arăta care sunt produsele sănătoase
20:32 Terasele ridicate ilegal în Mamaia au fost demolate
20:12 Ştirea Zilei: TVA 22% sau 25%?
20:03 Stiglitz, laureat al premiului Nobel: Euro ar putea fi desfiinţat dacă Europa nu îşi rezolvă …

Comentarii: 0

Impartiti | 

Ştiri Sportive TVR INFO

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
TVRINFO
Informaţie in timp real

Data de inscriere: 07/04/2010

MesajSubiect: Ştiri Sportive TVR INFO   Sam Apr 10, 2010 3:34 pm

Ultimele ştiri
18:53 Andrei Pavel înainte de România - Ucraina în Cupa Davis: "Va fi foarte greu pentru noi"
17:37 Dulgheru a învins-o pe Safina, numărul 3 WTA, în turul al II-lea la Roma
16:30 Pepe Moreno, dat afară de la Steaua. "A rămas doar teama de eşec în Ghencea"
15:51 Cupa Mondială se va întoarce în Europa în 2018. Japonia candidează pentru anul 2022
14:48 Australianul Neil Robertson este noul campion mondial la snooker
12:46 Unde au dispărut biletele pentru finala Oltchim - Viborg? Tichetele s-au epuizat fără să fie scoase la vânzare
10:20 Blackburn - Arsenal 2-1. "Tunarii" suferă înfrângere după înfrângere
23:46 Rasism la Timişoara. Mansour acuză că jucătorilor de culoare li se strigă "maimuţe" din tribune
23:11 Mark Wotte, suspendat de "U" Craiova pentru indisciplină repetată şi lipsă de profesionalism
18:10 LeBron James devine MVP în NBA pentru al doilea an consecutiv
17:05 Kapetanos, convocat de Otto Rehagel în lotul lărgit al Greciei pentru Cupa Mondială
16:18 Selecţia făcută de Lippi privează Italia de atacanţii Totti, Cassano, Miccoli şi Balotellire

Pepe Moreno, dat afară de la Steaua. "A rămas doar teama de eşec în Ghencea"

Steaua a renunţat la serviciile atacantului columbian Pepe Moreno, la doar câteva luni după ce acesta a fost readus în Ghencea. A semnat cu Steaua în iarnă, dar nu i-au fost date aproape deloc şanse să îşi arate calităţile. Când a discutat despre problemă cu conducerea clubului, nu a putut obţine decât rezilierea contractuluil

"Am făcut tot ce a depins de mine pentru a mă pune la punct cât mai repede din punct de vedere fizic. Nu am primit prea multe şanse şi nu înteleg de ce am mai fost adus dacă nu era nevoie de mine. Venisem la Steaua cu gânduri mari, dar până la urmă m-am înşelat. Am fost de acord cu rezilierea contractului după ce am întrebat de ce nu sunt folosit şi mi s-a spus că nu am şanse prea mari să mai intru. Era clar că nu mă vor mai păstra din vară", a declarat Moreno pentru cancan.

Jucătorul care, în ianuarie 2008 venea pentru prima oară la Steaua împreună cu Dayro Moreno şi Andres Mendoza, spune că nu a mai rămas apropae nimic din spiritul acelei echipe.

"Atunci simţeai şi în vestiar atmosfera de echipă mare. Toată lumea era încrezătoare, iar noi intrăm pe teren cu un singur gând, să luăm titlul. Acum, chiar dacă sunt în continuare jucători valoroşi, uniţi între ei, parcă nu mai există acel spirit de învingător. Este doar teama de eşec", a spus atacantul columbian.

Dulgheru a învins-o pe Safina, numărul 3 WTA, în turul al II-lea la Roma

Jucătoarea română de tenis, în vârstă de doar 20 de ani, a învins-o marţi pe rusoaica Dinara Safina şi s-a calificat în turul al III-lea al turneului de la Roma. Aceasta este cea mai mare performanţă obţinută de Alexandra Dulgheru în faţa unei jucătoare de top 10. Românca a învins-o pe rusoaica aflată pe locul 3 în clasamentul WTA cu scorul de 6-4, 6-7, 6-1.

Dulgheru, clasată în acest moment pe locul 43 mondial, este într-o formă extraordinară. După performanţe bune la Miami şi la Barcelona, tânăra jucătoare impresionează şi la Roma. Şi nu în faţa oricărei jucătoare, ci a fostului lider mondial Dinara Safina, pentru un loc în turul al treilea. Sportiva noastră a început foarte bine jocul şi a câştigat un set în care a condus cu 4-0. În setul al doilea, două breakuri ale rusoaicei şi două ale româncei au asigurat un spectacol pe cinste. În cele din urmă Safina a câştigat la tie-break. Ultimul set a fost unul fără istoric, câştigat de Dulgheru cu 6-1, potrivit Mediafax.

Calificarea în turul trei îi va aduce sportivei române 125 de puncte WTA şi 20.000 de dolari. În turul următor, Dulgheru o va întâlni pe rusoaica Nadia Petrova, cap de serie numărul 14.

O Productie a Departamentului de Stiri TVR INFO pentru http://tvrinfo.forumz.ro
MMX
www.tvrinfo.forumz.ro
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://tvrinfo.forumz.ro

Ştiri Sportive TVR INFO

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» cartea marirea sanilor natural
» padurea mea